Niet om onbeleefd te zijn, maar wie ben jij eigenlijk?

Dick den Boer, aangenaam. Ik ben in 1955 geboren in het Indonesische Soerabaja en getrouwd met Mia Bruijne. We hebben samen twee kinderen en vier kleinkinderen.

Ik heb dertig jaar ervaring in het werken met mensen met verschillende, lichamelijke ongemakken. Functies die ik in dat kader heb bekleed, zijn onder andere medisch shiatsu-therapeut en sportmasseur bij de volleybalvereniging AMVJ Martinus – uitkomend in de hoogste Nederlandse klasse. De opleidingen die ik daarvoor heb genoten, zijn onder meer Medische Vakken en Natuurgeneeskunde (hbo), Sportmassage (bij de NGS) en 2 jaar Acupunctuur ( Hwa To University ), Pijn Reset Methode ( T.van Orsouw ). Ik heb daarnaast zowel in binnen- als buitenland diverse persoonlijke ontwikkelingstrainingen gevolgd.

Het is mijn missie om mensen te begeleiden tijdens het investeren in hun gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik wil je graag ondersteunen, zodat je jouw gezondheid op een hoog niveau houdt.

Waarom ben je geïnteresseerd in de behandeling van de ziekte van Crohn?

Ik heb in mijn naaste omgeving iemand die met de ziekte van Crohn heeft te maken. Dat maakt me bovengemiddeld geïnteresseerd in de behandeling ervan, maar dan de niet-symptomatische manier – het zoeken naar de werkelijke achtergrond. Dat is voor mij namelijk een win-win-win-win-situatie.

Vier keer win, ja – het is géén spelfout:

  1. Win voor jou, want je hebt je leven terug – je kunt je pijn zelf managen;
  2. Win voor je gezin en je dierbaren die meer van je kunnen genieten – en jij van hen;
  3. Win voor de maatschappij, want fulltime werken wordt zonder pijn géén probleem;
  4. Win voor mij, want ik vier samen met jou het succesverhaal.